Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Fokuserer på løsningsbasert...

Fokuserer på løsningsbasert innovasjon og partnerutvikling

Bluebeam

Bluebeam Softwares tre dager lange konferanse i USA kommer med banebrytende nyheter for fagfolk innen tekniske bransjer.

Nylig samlet de noen av de fremste selskapene innen design, arkitektur, byggbransjen og energisektoren verden over for opplæring og kunngjøringer om banebrytende teknologi ved 2015-arrangementet av Bluebeam eXtreme Conference i Los Angeles i California.

Konferansen hadde åtte kundepaneldebatter og over 75 Bluebeam-ledede økter fordelt på fem opplæringsområder. Temaene for øktene var blant annet digitaliseringen av arbeidsflyter for tekniske bransjer, implementering av teknologi og opplæring, dokumentgjennomgang og samarbeid, enklere praksis og integrering av BIM.

 

Fleksibilitet og kontroll

Konferansens innledningsforedrag ble holdt av administrerende direktør i Bluebeam Software, Richard Lee, og fokuserte på innovasjon inspirert av kunder, bransjeutfordringer og teknologiske partnere. Bluebeam kunngjorde også nyheter om flaggskipsløsningen Bluebeam Revu, deriblant optimalisering av brukeropplevelsen for Windows-nettbrett, et nytt samtidig Open License-alternativ og introduksjonen av Bluebeam Gateway – en ny administrasjonsportal for lisensiering. Bluebeams samarbeidsteknologi, Bluebeam Studio, utvides til en serie av produkter. Et av disse er Bluebeam Studio Prime, en ny skybasert abonnementsløsning, som vil gi tilgang til den første fasen av en Studio-API som støtter DMS-integreringer.

– Årets konferanse fremhevet innovasjon som drives av kundenes behov for å oppfylle stadig mer komplekse prosjektkrav, sa Kristine Hopkins, kundeansvarlig for Bluebeam Software. – De nyeste funksjonsalternativene, fra det nye Open Licensing-alternativet til API-en samt skyadministrasjonen og automatiseringen av Studio Prime, gir større fleksibilitet og kontroll. Dette betyr at kunder fra små bedrifter til store selskaper kan jobbe på den måten de ønsker og må.

Les mer på www.bluebeam.no